Schermclinics

U vindt dat u voor uw personeel wat leuks moet organiseren?

De meeste ondernemingen, organisaties, instellingen, clubs en verenigingen hebben af en toe behoefte aan een collectief uitstapje. Met dezelfde mensen in een andere omgeving gezellig iets anders doen dan de dagelijkse zaken, doet het "wij gevoel" veelal sterk opleven. Dat is ook meestal de bedoeling van dergelijke uitstapjes. Ook na een presentatie door uw bedrijf in onze sportschool over bijvoorbeeld een nieuw product is het fijn sportief af te reageren, te ontspannen.

Binnen dat kader biedt Kardolus Schermschool u een unieke mogelijkheid: Schermclinic's.

Dat zijn sessies van zo'n 1,5 uur met 5 tot 60 personen waarin het eeuwenoude schermen wordt beoefend. Met uitleg over het hoe, wat en waarom en daarna direct zelf schermen, de één tegen de ander en de ander tegen de één, met z'n allen. Hert wordt door een ieder altijd als spannend, leerzaam, leuk en "eindelijk-eens-wat-anders" ervaren.

De Schermclinic's worden gehouden in Kardolus Schermschool te Zoetermeer. Floretten, vesten en maskers zijn aanwezig. Ontvangst vindt plaats in het sportcafe van de schermschool, een kopje thee of koffie staat voor u klaar (in overleg kan dit ook op een andere locatie plaatsvinden). Daarna wordt de schermzaal betreden. De prijzen voor de schermclinic's zijn:

  • 5 - 10 personen € 29,50 p.p.
  • 10 - 20 personen € 24,50 p.p
  • 20 personen of meer € 20,00 p.p.

Voor alle prijzopgaven geldt een minimumbedrag van € 295,00. Dat wil zeggen: gebruik van de schitterende schermzaal met haar nostalgie, gebruik van florettenmaskers, handschoenen en inclusief btw. De clinic's zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een drankje, een lunch, of een Indisch Buffet (prijzen op aanvraag). versterking van de teamspirit tijdens een schermclinic

De Schermclinic's worden gegeven door of onder verantwoordelijkheid van maître Kasper Kardolus, veelvuldig Nederlands Kampioen en de enige Nederlandse maître met een op floret, sabel en degen internationale staat van dienst. Maître Kardolus heeft vele schermers afgeleverd voor Wereld Kampioenschappen, Olympische Spelen. Aan 6 Olympische Spelen namen leerlingen van Kardolus deel.

Kardolus is voor de verdiensten in de Nederlandse en Internationale schermsport door de Koningin onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau en door de FIE de wereldschermbond met de Honoré d'or de la FIE. Een zeer hoge onderscheiding.

Een schermclinic? Misschien een idee voor u? Schrijf dan meteen in voor een clinic.

Met vriendelijke groet,
Maître K.A. Kardolus
Honoré d'or de la F.I.E.
directeur